Alarmni sistem JABLOTRON2019-03-13T15:16:55+02:00

Alarmni sistem JABLOTRON

Sistem JABLOTRON je trenutno najsodobnejši sistem za varovanje doma ali poslovnega prostora. Varuje lahko le določene prostore v našem objektu ali pa več objektov skupaj z samo eno centralno enoto! Alarm lahko na primer ponoči varuje garažo ter pritličje in vrt. Sistem JABLOTRON lahko tudi razširimo z dodatki za zaznavanje požara, poplave, senzorji za razbitje stekla, senzorji za nevarne pline, odpiranje elektronskih vrat, ipd.

Alarmni sistem JABLOTRON

Prednosti sistema JABLOTRON

Dostopen kjerkoli

Zahvaljujoč brezplačnemu dostopu s pomočjo aplikacije ali preko internetnega strežnika, vam bo vaš sistem JABLOTRON na voljo kadarkoli in kjerkoli. Dostopen je iz računalnika ali pametnega telefona. Nadzor nad alarmom, ogled dogodkov in upravljanje naprav, brez kakršnih koli omejitev.

Enostaven za uporabo

Zahvaljujoč revolucionarnemu nadzornemu sistemu je JABLOTRON prvi alarm, ki ga boste takoj razumeli. Izberite alarm razvit za ljudi!

MyJABLOTRON JABLOTRON Nadzor na daljavo
Slika: Aplikacija MyJABLOTRON za upravljanje na daljavo

Brezčasen dizajn

Podoba posameznih JABLOTRON alarmnih naprav je nastala v sodelovanju z vrhunskimi oblikovalci. Odkrijte lepoto, ki se ujema z lepoto vašega doma

Večnamenska uporaba

Sistem JABLOTRON vam hiše ali pisarne ne ščiti le pred vlomom, ampak vas obvešča tudi v primeru požara, izlitja vode ali uhajanje plina. Nadzorujete lahko ogrevanje ali pa na daljavo odprite garažna vrata. Izkoristite visoko tehnologijo s polno paro!

Senzor požara senzor dima
Slika: Senzor dima in požara

Razlogi za namestitev sistema JABLOTRON

  • Primeren je tako za stanovanjske površine, trgovine, pisarne, skladišča, delavnice
  • Obvešča vas o vlomu, požaru, poplavi, plinih, itd.
  • Obvesti tudi kadar ima kdo od domačih zdravstvene težave z uporabo SOS stikal v objektu.
  • Sistem ponuja tudi hišno avtomatizacijo (daljinski nadzor in upravljanje naprav, nadzor ogrevanja, Prižiganje in ugašanje naprav z detektorjem gibanja, senzorji za zaznavanje odpiranja vrat / oken).

Za več informacij pokličite 041 217 230

Odločite se še za nakup video nadzornega sistema in prihranite!

OGLEJTE SI ŠE NAŠO PONUDBO VIDEO NADZORA